

WALTER HAYES TROPHY PROVISIONAL TIMETABLE





SATURDAY 04 NOVEMBER 2023									
CHAMPIONSHIP	EVENT	MINS	DOWNTIME	START	FINISH	DURATION			
WHT HEAT 1	Qualifying	00:12	00:10	09:00	09:12	12 mins			
WHT HEAT 2	Qualifying	00:12	00:10	09:22	09:34	12 mins			
WHT HEAT 3	Qualifying	00:12	00:10	09:44	09:56	12 mins			
WHT HEAT 4	Qualifying	00:12	00:10	10:06	10:18	12 mins			
HSCC ALLCOMERS CLOSED WHEEL A	Qualifying	00:15	00:10	10:28	10:43	15 mins			
PUMPKIN SMASH	Qualifying	00:15	00:15	10:53	11:08	15 mins			
WHT HEAT 1	Race 01	00:15	00:00	11:23	11:38	8 Laps			
LUNCH			01:00	11:38	12:38	60 mins			
WHT HEAT 2	Race 02	00:15	00:15	12:38	12:53	8 Laps			
WHT HEAT 3	Race 03	00:15	00:15	13:08:	13:23	8 Laps			
WHT HEAT 4	Race 04	00:15	00:15	13:38	13:53	8 Laps			
HSCC ALLCOMERS CLOSED WHEEL A	Race 05	00:25	00:15	14:08	14:33	25 mins			
WHT JANET CESAR MEMORIAL PRE FINAL	Race 06	00:15	00:15	14:48	15:03	8 Laps			
WHT CARL HAMER TROPHY PRE FINAL	Race 07	00:15	00:15	15:18	15:33	8 Laps			
PUMPKIN SMASH	Race 08	00:20		15:48	16:08	20 mins			

SUNDAY 05 NOVEMBER 2023

CHAMPIONSHIP	EVENT	MINS	DOWNTIME	START	FINISH	DURATION			
WHT PROGRESSION	Race 09	00:15	00:10	09:00	09:15	10 Laps			
MONOPOSTO	Qualifying	00:15	00:10	09:25	09:40	15 mins			
HSCC ALLCOMERS CLOSED WHEEL B	Qualifying	00:15	00:15	09:50	10:05	15 mins			
WHT LAST CHANCE	Race 10	00:15	00:15	10:20	10:35	10 Laps			
MONOPOSTO (RACE 1)	Race 11	00:20	00:15	10:50	11:10	20 mins			
WHT SEMI FINAL 1	Race 12	00:20	00:15	11:25	11:45	12 Laps			
WHT SEMI FINAL 2	Race 13	00:20	00:15	12:00	12:20	12 Laps			
HSCC ALLCOMERS CLOSED WHEEL B	Race 14	00:25	00:00	12:35	13:00	25 mins			
LUNCH			00:40	13:00	13:40	40 mins			
MONOPOSTO (RACE 2)	Race 15	00:20	00:15	13:40	14:00	20 mins			
WHT JANET CESAR MEMORIAL FINAL	Race 16	00:15	00:15	14:15	14:30	12 Laps			
WHT CARL HAMER TROPHY FINAL	Race 17	00:15	00:15	14:45	15:00	12 Laps			
WHT GRAND FINAL	Race 18	00:20	00:15	15:15	15:35	15 Laps			